Wij zoeken jou! (Dutch, English below)

De voorbereidingen zijn in volle gang om het WUCC in juni tot een groot succes te brengen. 8 wedstrijden, 4 voor mannen, 4 voor vrouwen, vele side-events en ceremonies staan op het programma. Om dit te kunnen organiseren zijn wij op zoek naar vrijwilligers die dit unieke evenement mede mogelijk willen maken. Het cliché ‘zonder jou als vrijwilliger, geen evenement’ gaat namelijk ook op voor het WK wielrennen en mountainbiken voor studenten (het WUCC). Al vrijwilliger Zorg jij er niet alleen voor dat ene muntje dat wordt verkocht, of dat ene hek dat wordt geplaatst, jij bent voor de basis van het WUCC. Om in fietstermen te blijven, zie het als de schakelingen van de fietsketting. De organisatie bouwt de fiets op, maar zonder de fietsketting, kan er niet gefietst worden. Word ook onderdeel van een goed gesmeerde fietsketting, en meld je aan als vrijwilliger!

We are looking for you!

This June we hope to host an amazing event. In 7 days we will host 8 races (4 for men, 4 for women) and a lot of sidevents and ceremonies. To make this possible we need a lot of volunteers: traffic controllers, coursebuilders, stewards and many more! 

Interested to be part of our event as volunteer? Contact volunteer@wucc2020.com for the possibilities!